Wie zijn wij?

TBH Security Services B.V. bestaat uit professionele en gediplomeerde freelancers, ZZP’ERS, toezichthouders, gastheren, gastvrouwen. Door de enorme vraag naar beveiligingspersoneel hebben we besloten om zelf ons eigen professionle  netwerk op te zetten. In dit netwerk wordt informatie eerlijk, open en transparant gedeeld.

TBH Security Services B.V. onderhandelt rechtstreeks met de opdrachtgever en zorgt ervoor dat er geen derde of vierde partij tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer komen. Tevens zorgt TBH Security Services B.V. dat de personeelsbezetting ingevuld wordt.

Onze diensten

TBH Security Services B.V. levert diensten in diverse segmenten van de veiligheids- en particuliere sector , voor zowel de zakelijke als particuliere markt . Diensten en services zoals:

  • Beveiliging
  • Toezichthouders en Hospitality medewerkers
  • Parkeerbeheer
  • Toezichthouders evenementen
  • Toezichthouder horeca
  • Horeca portier
  • Evenementen beveiliging
  • Zorg beveiliging

Missie en visie

Missie

Het beveiligen van personen, objecten en processen. Wij willen het algemeen geldende beveiligingsimago in Nederland verbeteren en ons onderscheiden binnen de beveiligingsbranche. Dit bereiken wij door een constante kwaliteit te leveren door middel van het inzetten van goed opgeleide en capabele medewerkers en hoogwaardige hulpmiddelen. Wij blijven ons doorontwikkelen om maximaal te voorzien in de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers ten aanzien van kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit. De organisatie acht het van groot belang dat de medewerkers continu op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de beveiligingsbranche. De diversiteit van aangeboden diensten hebben allemaal een gemeenschappelijke basis: de deskundige combinatie van professionaliteit, klantgerichtheid, vertrouwen, daadkracht, flexibiliteit, transparantie en integriteit.Het is de missie van Security Team United om onze kijk hierop verder te ontwikkelen, te concretiseren en te implementeren bij uw onderneming als opdrachtgever.

Visie

Door goed te luisteren naar onze opdrachtgevers, komen wij tot een uniek pakket, waarbij de mensen en middelen afgestemd zijn op de vraag. Hiervoor toetsen wij constant de kritieke succesfactoren zowel intern, als binnen het werkgebied. Wij vinden het belangrijk transparant te zijn naar onze klanten, medewerkers en partners en bereiken hierbij een grote mate van professionaliteit en waarborgen de kwaliteit van ons product. Wij willen met een leidende positie binnen de branche pionieren binnen de kaders van beveiliging en integriteit. Daarom zijn wij constant op zoek naar ontwikkelingen die bijdragen aan een professioneel product. Door de inmiddels opgedane ervaringen, kunnen wij een goede afweging maken welke innoverende middelen wij inzetten bij welke opdracht.

 

Leave a Reply