TBH Security is opgericht als reactie op de toenemende vraag naar professionele beveiligingsdiensten op de arbeidsmarkt. Ons doel is om passende beveiligers te leveren aan onze klanten en zo een langdurige relatie met hen op te bouwen. We begrijpen dat onze klanten niet alleen op zoek zijn naar beveiligingsdiensten, maar ook naar gemoedsrust en veiligheid voor hun bedrijf en medewerkers. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun specifieke beveiligingsbehoeften te begrijpen en aangepaste beveiligingsoplossingen te bieden die passen bij hun bedrijfscultuur en doelstellingen.

Onze beveiligers zijn professioneel, goed getraind en hebben de nodige vaardigheden en ervaring om de veiligheid op locaties van onze klanten te handhaven. We investeren voortdurend in de training en ontwikkeling van onze beveiligers om ervoor te zorgen dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste beveiligingstechnologie√ęn en -methoden.

Bij TBH hechten we veel waarde aan onze klanten en streven we naar een langdurige samenwerking. Open en transparante communicatie is essentieel voor het opbouwen van vertrouwen en een succesvolle samenwerking. We staan altijd open voor feedback en werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat we hoogwaardige beveiligingsdiensten leveren die aansluiten bij hun behoeften.

Visie

Wij streven ernaar om beveiligingsdiensten op maat te leveren die volledig voldoen aan de individuele wensen en eisen van onze klanten. Hierbij leggen wij de nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Kernwaardes

Oprichter van TBH Security Services

Ashley Mijnals is de oprichter van TBH Security Services, een jong dynamisch bedrijf dat beveiligingsdiensten levert op maat. Met diepgaande ervaring in de sector heeft Ashley TBH Security opgericht om een nieuw niveau van beveiligingsdiensten te bieden. Zijn toewijding aan innovatie en streven naar kwaliteit hebben TBH Security geholpen om een belangrijke speler te worden in de branche.

© Copyright 2023 TBH Security // All rights reserved.

Web design by Creativegeniuz